Contact

Contact

 

Nature For Health werkt in het project Natuur op Recept aan een gezondere natuur en een betere kwaliteit van leven. Die twee zaken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Het verbinden van natuur en gezondheid, hoe logisch het ook mag klinken, is nog wel een opgave. Een opgave die we niet alleen kunnen doen maar met elkaar. Daarom staan we open voor samenwerking om gezamenlijk het initiatief Natuur op Recept verder te ontwikkelen, zowel inhoudelijk als praktisch.

Doe mee!

We doen een oproep aan  organisaties en andere partners op het gebied van zorg, welzijn en natuur om contact op te nemen om Natuur op Recept  een stap verder te brengen.  Zodat we samen kunnen werken aan bewustmaking van de invloed die de natuur op ons heeft, en de invloed die we zelf hebben op de natuur. Met elkaar voor elkaar.

We zijn een not-for-profit organisatie – een stichting met ANBI status en een 1%-for-the-planet status – en we zijn blij met iedereen en alles wat ons in staat stelt om onze missie met kracht uit te voeren.

Donaties zijn zeer welkom via de PayPal donatieknop onderaan deze pagina. U kunt eenmalig doneren, maar u helpt ons vooral met een periodieke donatie. Als periodieke donateur krijgt u een vermelding op deze website als vriend van NFH. Voor meer informatie zie de pagina donaties

U kunt contact opnemen via het contactformulier of een email sturen naar info@nfhfoundation.com

 

 

 

 

 

Contactformulier

12 + 11 =